INDIGO KUNST
norsk
русский
kontakt meg
- kunst fra sjelens hjerte
Velkommen, kjære gjest! Jeg heter Elena Indigo Falkum. Jeg er en russisk billedkunstner som bor i Norge og vil utvikle min kunst her. Jeg er født og oppvokst i Vest Sibir, og har kunstutdannelse derfra. Med kjebnens vilje flyttet jeg til dette vakre landet, hvor jeg trives sammen med min vidunderlig mann og tre fine døtre.                       Jeg underviser i tegne, male og form i Farsund kulturskolen og maler i fritida. Vakker natur, ro og fred, hva trenger en kunstner mer for åndelig og kunstnerisk utvikling... Jeg henter inspirasjon fra norsk natur, englemeditasjon og jobben min. Jeg har ganske lang erfaring fra englemeditasjon, og har en dyp innteresse for religion og verdens åndelige og mystiske tradisjoner.
Intensjonen min er alltid å jobbe innenfor en åndelig motivkrets. Jeg bruker Engleterapi i mine kunstverk. Bildene som du vil kunne nyte her, er ikke bare skjønne kunstverk. De er farger, geometriske figurer, symboler som er kraftfulle, magiske figurer som snakker til vårt underbeviste sinn.Ved å henge dem på veggen i huset ditt, vil de vekke og aktivere energiene og harmonisere.
  Et symbol kan være hva som helst som har en mening, og som snakker til oss og vår fantasiverden på et bevisst eller ubevist nivå. I denne tida skjer så mye forandringer, Englene ønsker mer enn vanlig å dele sin ubetingede kjærlighet og medfølelse med oss, mennesker. De bringer GUDs gave for å støtte oss, mennesker, med kjærlighet.
Jeg kan hjelpe deg å finne et motiv som passer akkurat for deg og ditt hus.
Hvis du lurer på noe, bare kontakt meg. Jeg svarer alle spørsmål med glede!
Jeg håper dere verdsetter mine kunstverk og får nytelse av å se på bildene.

Med vennlig hilsen og kjærlighet Elena.